zaterdag 24 december 2011

My Christmas wish for you!


Het is kerst! Dat betekent dat het einde van het jaar alweer nadert en dat we ons weer realiseren: 
"Wat gaat de tijd toch snel?"

We gaan alles eens op een rijtje zetten van het afgelopen jaar. Wat is er gebeurd? Kan ik trots zijn? Heb ik de juiste beslissingen gemaakt? Wat stond voor mij centraal in 2011? Allemaal vragen waar veel mensen misschien rond deze tijd mee bezig zijn. Zo ik ook.

Voor mij stond natuurlijk het begin van Dionnetje1990 centraal in 2011. Op 4 januari van dit jaar ben ik  namelijk met mijn kanaal begonnen en ik ben zo dankbaar voor alles wat dit mij heeft gebracht. Eindelijk heb ik het gevoel alsof ik mijn ei ergens in kwijt kan. Het geeft me zoveel voldoening, kracht en vertrouwen! En dat niet alleen...ik heb zoveel leuke, lieve mensen ontmoet die mij steunen en mij de kracht geven om door te gaan. Ik denk dat ik met mijn hand op mijn hart kan zeggen, dat dit 1 van de redenen is dat het zo ontzettend goed met mij gaat. 

Soms moet ik mezelf even knijpen omdat ik niet kan bevatten hoe goed alles op dit moment voelt. 
Het contrast is zo groot vergeleken met 2 jaar geleden. Ik zat op dit moment aan het kerstdiner in een kliniek voor eetstoornissen. We aten een opgewarmde slavink met broccoli en aardappelen met een velletje. Ik voelde me boos, verschrikkelijk, angstig en zat verstrikt in mijn eigen gecreeerde patroon. Nu pas weet ik wat ik al die tijd hebt gemist. Ik voel me bevrijd en wens iedereen dat gevoel toe.

Ik gun je dat je geniet van alles wat je hebt en dat je terugkijkt op de positieve dingen van dit jaar. Geniet van je vrienden/familie en van de herinneringen die je hebt van mensen die er niet meer zijn. Denk gewoon eens lekker aan jezelf, het mag! Ook jij verdient een troontje. Is er iemand die je er vanaf wilt stoten? Geef je 'm gewoon een flinke dauw!

7 opmerkingen:

 1. Wens je fijne Kerstdagen en feestdagen toe! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kerst is al voorbij, jammer dat je niet zoveelop je blog post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Dionne, jammer dat je niet echt veel op je blog post. Ik kijk nog regelmatig of er iets staat...
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hetzelfde geldt voor mij, jammer. Ik vind het trouwens wel leuk dat er iniedergeval iets is buiten youtube waar we dingen over je kunnen lezen. :)

   Verwijderen
 4. ik kan niet wachten tot dat er meer artikelen op je blog verschijnen! leuk!

  BeantwoordenVerwijderen