maandag 19 december 2011

Clipopname in de Hollywood Music Hall


 Het is alweer een tijd geleden dat ik een blogbericht heb gepost. Het was gewoon een beetje druk, ben een beetje moe/ziek geweest en moest me voorbereiden op mijn eerste (helaas niet het laatste) rij-examen.
Ik wil natuurlijk veel blijven bloggen maar moet mijn draai er nog een beetje in gaan vinden :)


En dan over mijn optreden vorige week op 10 december in de Hollywood Music Hall. Ik verheugde me erop, had gezonde zenuwen maar had er hartstikke veel zin in! Eerst heb ik overleg gehad met de jongens die gingen filmen/bewerken. Het optreden alleen was niet voldoende om een clip te maken dus daarna moesten er wat extra shots gemaakt worden. 

Maarrrrr...allereerst kwam ik om 00:30 dan eindelijk uit het dak gezet met een supersonische schommel. Echt heel vet hoor! Toen ik boven vanuit het dak zat te wachten, zag ik al die mensen van bovenaf helemaal uit hun pan gaan met hun kerstmutsjes op. Ik deed voor de lol mijn oren is dicht. Dansende mensen zien er dan echt uit als een stel doorgedraaide apen! Je zou het is moeten proberen.
Toen mocht ik dan eindelijk optreden. Ik werd naar beneden gehesen en deed mijn ding! Het was gewoon heel vet om te zien dat mensen lekker meededen! 
De confetti die plots naar beneden kwam dwarrelen, was ook een hele beleving. Ik werd er helemaal vrolijk van. Er bleef ook nog een stukje mooi in mn lipgloss hangen ;) 

Zoals ik al zei, was de opname van het optreden niet genoeg. Ik moest met m'n oordopjes met de muziek op door de menigte lopen en playbacken. Niet alleen werd ik raar aangekeken, ik werd ook een aantal keer in m'n bips geknepen. BAH! Afgezien van de naar uien ruikende, kontknijpende jongens ben ik erg tevreden met het resultaat! Ik heb het naar m'n zin gehad en ben toch trots op mezelf dat ik het gedaan heb! Natuurlijk zijn er zat mensen die het weer slecht, en geen reet aan vinden. Die heb je er altijd bijzitten :) Daar trek ik me mooi niks van aan hoor. Laat maar blaten.

Bekijk hieronder mijn clip en de foto's11 opmerkingen:

 1. kwou dak er bij kon zijn :)
  je clip is super:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd ben ik een beetje jaloers ;x omdat ik wil dat k ook zo goed kan zingen. maar ja ik ben dan weer goed in koken.
  Trouwens: Geweldige Clip <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoals ik ook al op Twitter heb gezegd, vind ik je echt een talentje ;-) Keep on rockin'! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diep triest hoe je alle negatieve reacties van je video verwijderd, het is overduidelijk (en het heeft al vaker gebleken) dat je totaal niet tegen negativiteit/kritiek kunt, jij denkt dat alles maar positief is en loopt zoals jij het zal willen maar helaas, als je aan die zogenaamde top van je wil komen zul je ook moeten leven met haters. Zo geweldig ben je niet, dus stop met
  zo over jezelf te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom ik haat of kritiek verwijder die niet opbouwend is? Omdat ik niet snap waar dit soort mensen hun moeite voor doen...voor iets wat ze toch niks aan vinden. Waarom denken deze mensen uberhaupt het recht te hebben om voor mij te bepalen of ik WEL of NIET iets verwijder? Het is mijn kanaal..ik bepaal of ik iets gepast of ongepast vind. Als je dat niet respecteert krijg je een block en een delete naar je hoofd geslingerd. Dus doe geen moeite...

  En hoe durf jij uberhaupt voor mij te bepalen of ik geweldig ben of niet. Je durft jezelf niet eens kenbaar te maken...dat noem ik pas zwak. Daarnaast ben ik trots op mezelf en kan het me niet zoveel ruften wat jij of andere mensen van me vinden. En mooi niet dat ik daarmee zal stoppen :) zeker niet voor mensen die anoniem mensen afzeiken. Dat soort mensen zoals jij, zijn zelf alleen maar ontzettend onzeker. Dus misschien moet je daar zelf eens aan werken..om lekker in je eigen vel te zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vraag/enantwoord of tog niet?;;28 maart 2012 om 11:12

   oe twee strijd :P dionne aan kop

   Verwijderen
  2. vraag/enantwoord of tog niet?;;28 maart 2012 om 11:14

   <<<<heb heelaas geen plaatje :S

   Verwijderen
  3. het zelfde als zonet :P28 maart 2012 om 11:16

   maar het is niet teist maar aan de top moet je ook het leven leven :P

   Verwijderen
 6. in en zin raak::P
  gelijk heb je ook wat je zelf goed/slecht vint moet je zelf weten maar al sje nix aan vint waarom reageer je dan ook-,-
  btw heapy new year alvast he

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat je geweldig kan zingen :)
  en daarom was ik er ook bij.
  Het was heel erg leuk en je kan echt mooi zingen!
  en leuk gedaan, hoe je op die schommel zat boven alle mensen.

  succes in de zang wereld xx

  BeantwoordenVerwijderen