maandag 7 november 2011

Let's get started!

Ja hoor, Je ziet het goed! Dionnetje gaat toch maar weer eens beginnen met een blog! Misschien kun je je nog herinneren dat ik ooit een blog had? Uiteindelijk was ik hiermee gestopt omdat ik hier toch niet zo tevreden mee was. Vandaar een compleet nieuwe start met een hele nieuwe website.

Ik krijg de laatste tijd veel vragen van meiden die graag video's zouden willen zien met haartutorials, shoplogs enzovoort, enzovoort. Maar ik heb natuurlijk ook met mijn mannelijke volgers te maken en ik heb zo'n flauw vermoeden dat zij deze video's wat minder zouden waarderen. Dus helaas! Geen video's met meidendingen maar natuurlijk ben ik niet te beroerd om meer met jullie te delen dan vlogs en zangfilmpjes en dat is precies de reden dat ik weer ga bloggen :)

Wat je misschien nog niet weet, is dat mijn interesses niet alleen liggen bij muziek, zingen en het maken van gekke fimpjes, maar dat ik ook verzot ben op shoppen en het creĆ«ren van verschillende stijlen. Mijn inspiratie haal ik natuurlijk ergens vandaan. Dan bedoel ik niet alleen van mensen op straat, artiesten of bladen maar misschien ben je ook wel bekend met www.lookbook.nu. Mensen posten daar te gekke foto's met hun eigen, favoriete stijl en vermelden meestal ook waar ze de kleding hebben gekocht. Erg verslavend!

Nu leek mij het ook harstikke leuk om mijn looks vast te gaan leggen en deze te gaan delen op mijn blog en eigen lookbook account. Momenteel staat er nog maar 1 foto op, maar er liggen nog veel meer looks klaar die ik met jullie wil delen. Volg me dus even op mijn lookbook

Natuurlijk zal ik alle foto's en looks ook met jullie delen op deze website :)

Wat kun je op mijn blog verwachten?
Alles wat mij bezig houd maar dan achter de schermen. Denk dan aan veel foto's, muziek die ik helemaal geweldig vind, gevoelens, teksten, gebeurtenissen enzovoort. Het wordt veelzijdig en gaat eigenlijk een beetje over mijn levensstijl.

Dus ik hoop dat het je leuk lijkt om mijn blog te gaan volgen! Heb je tips, suggesties of vragen? Mail ze dan gewoon eventjes naar me op dionnetje1990@hotmail.com of zet ze hier onderin de reactie.

Dikke kus, Dionne


7 opmerkingen:

 1. wat leuk dat je een nieuwe blog begint!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd. Ik denk dat ik een van de jongere lezers ben. Ben nog 13.
  Love you

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben helemaal benieuwd! Lets get started !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super chill schatje.. had je idd veel eerder moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je er weer bent ^^ Welcome back ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga je blog zeker volgen! En even een kijkje nemen op lookbook, lijkt me leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen